Ciasta:
🍰 Sernik wiedeński,
🍰 Sernik mocca z wiśniami i ciastem czekoladowo-kawowym,
🍰 Sernik z brzoskwinią – na kruchym spodzie z brzoskwinią i kruszonką,
🍰 Sernik wiedeński polany czekoladą w wersji okrągłej,
🍰 Tiramisu – czekoladowe biszkopty nasączone kawą i amaretto , przełożone masą z serka mascarpone, wykośczone wiórkami czekoladowymi,
🍰 Słonecznikowe – biszkopty czekoladowe przełożone masą kajmakową z prażonym słonecznikiem,
🍰 Krówka – dwie warstwy kruchego ciasta prełożone bitą śmietaną wykończone kajmakiem i orzechami włoskimi,
🍰 Porzeczkowe – biszkopty przełożone masą o smaku czarnej porzeczki wykończone wiórkami białej czekolady,
🍰 Napoleon – wielowarstwowe ciasto przełożone delikatnym kremem muślinowym,
🍰 Miód/malina – wielowarstwowe ciasto miodowe przełożone masą jogurtową z malinami wykończone kawałkami czekolady,
🍰 Galaretka – biszkopt z masą jogurtową i owocami zalane galaretką,
🍰 3bit – biszkopt z warstwą śmietankowego budyniu , herbatnikami i masą kajmakową, wykończony bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi,
🍰 Rodzynkowe – puszyste biszkopty przełożone masą budyniową , czarną porzeczką wykończone rodzynkami moczonymi w alkoholu w polewie czekoladowej,
🍰 Etno – czekoladowe blaty przełożone masą jogurtową o smku pomarańczowym wykończone galaretką z pomarańczy,
🍰 Karpatka ciasto parzone przełożone puszystym kremem muślinowym posypane pudrem,
🍰 Sernik na zimno – puszysta masa serowa z wiśniami na biszkopcie,
🍰 Szarlotka – krojone jabłka z cynamonem zapieczone na kruchym cieście,
🍰 Belgijskie – mocno czekoladowe ciasto z ganachem czekoladowym wykończone płatkami migdałów,
🍰 Makowiec – drożdżowe ciasto z masą makową z bakaliami,
🍰 Pychotka – korzenne ciasto marchewkowe z ananasem i orzechami,
🍰 Ciasto drożdżowe – puszyste ciasto drożdżowe z kruszonką ( bez rodzynek).