TORTY - PROPOZYCJE SMAKOWE:

 

KAWOWY

Dwa biszkopty  czekoladowe przełożone kremem kawowym na bazie serka mascarpone.

 

 

 CZEKOLADOWY

Dwa biszkopty czekoladowe przełożone musem z czekolady deserowej. Całości dopełniają  wiśnie w żelu i dekoracja z bitej śmietany.

 

 BIAŁA CZEKOLADA

Dwa biszkopty przełożone musem z białej czekolady i galaretką ze świeżych owoców.

 

TIRAMISU

Dwa biszkopty czekoladowe nasączone amaretto, przełożone kremem z serka mascarpone,

udekorowane wiórkami czekoladowymi. W opcji z bananem lub kiwi.

 

 ŚMIETANOWY Z OWOCAMI

Biszkopt przełożony bitą śmietaną i owocami (frużeliny: wiśnia, czarna porzeczka; sezonowo: maliny, truskawki)

 

 BEZOWY

Dwa blaty bezowe przełożone lekkim kremem waniliowym i bitą śmietaną oraz orzechami laskowymi.

Uzupełnieniem są chrupiące prażynki. W opcji z kremem kawowym.

 

GRUZIŃSKI

Biszkopt lekko kawowy, beza, orzechy włoskie w karmelu, prażone orzechy laskowe i bita śmietana.

 

 

PRZY ZAMAWIANIU TORTÓW ZAWIERAJĄCYCH BEZY

(BEZOWY i GRUZIŃSKI)

PROSIMY O SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ

Z PRZYNAJMNIEJ TYGODNIOWYM WYPRZEDZENIEM