Ciasta:

🍰  Sernik wiedeński,

🍰  Sernik mocca z wiśniami i ciastem czekoladowo-kawowym,

🍰  Sernik z brzoskwinią – na kruchym spodzie z brzoskwinią i kruszonką,

🍰  Sernik wiedeński polany czekoladą w wersji okrągłej,

🍰  Tiramisu – czekoladowe biszkopty nasączone kawą i amaretto , przełożone masą z serka mascarpone, wykośczone wiórkami czekoladowymi,

🍰  Słonecznikowe – biszkopty czekoladowe przełożone masą kajmakową z prażonym słonecznikiem,

🍰  Krówka – dwie warstwy kruchego ciasta prełożone bitą śmietaną wykończone kajmakiem i orzechami włoskimi,

🍰  Porzeczkowe – biszkopty przełożone masą o smaku czarnej porzeczki wykończone wiórkami białej czekolady,

🍰  Napoleon – wielowarstwowe ciasto przełożone delikatnym kremem muślinowym,

🍰  Miód/malina – wielowarstwowe ciasto miodowe przełożone  masą jogurtową z malinami wykończone kawałkami czekolady,

🍰  Galaretka – biszkopt z masą jogurtową i owocami zalane galaretką,

🍰  3bit – biszkopt z warstwą śmietankowego budyniu , herbatnikami  i masą kajmakową, wykończony bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi,

🍰  Rodzynkowe – puszyste biszkopty przełożone masą budyniową , czarną porzeczką  wykończone rodzynkami moczonymi w alkoholu  w polewie czekoladowej,

🍰  Etno – czekoladowe blaty przełożone masą jogurtową o smku pomarańczowym wykończone galaretką  z pomarańczy,

🍰  Karpatka ciasto parzone przełożone puszystym kremem muślinowym posypane pudrem,

🍰  Sernik na zimno – puszysta masa serowa z wiśniami na biszkopcie,

🍰  Szarlotka – krojone jabłka z cynamonem zapieczone na kruchym cieście,

🍰  Belgijskie – mocno czekoladowe ciasto z ganachem czekoladowym wykończone płatkami migdałów,

🍰  Makowiec – drożdżowe ciasto z masą makową z bakaliami,

🍰  Pychotka  – korzenne ciasto marchewkowe z ananasem i orzechami,

🍰  Ciasto drożdżowe – puszyste ciasto drożdżowe z kruszonką ( bez rodzynek).